Pentueilmoitus

​Yhdistyksen pentuvälitykseen voi ilmoittaa kaikki brasilianterrieri pentueet. Ilmoittamiseen käytetään pentueilmoituskaavaketta. Kotisivulle laitamme kuitenkin tiedot vain yhdistyksen jäsenten pentueista.

Pentuvälittäjänä toimii Heidi Nyppeli, sihteeri.bty@gmail.com
Voit ilmoittaa myös suunnitteilla olevat pentueet. Vanhempia koiria voit kysellä myös pentuvälittäjältä.

Jokaisen syntyneen pentueen tulisi olla harkiten suunniteltu ja hyvin hoidettu, Kennelliiton jalostusstrategian ja rotumme jalostuksentavoiteohjelman hengen mukaisesti jalostettu.
Yhdistyksen suositukset täyttävälle listalle pääsevät pentueet, jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

• Pentueen molemmilla vanhemmilla on silmät tutkitut, eivätkä tulokset ole astutushetkellä kahtakymmentäneljääkuukautta (24kk) vanhempia. Jos pentueen toisella vanhemmalla on todettu Distichiasis, on toisen vanhemman oltava tämän osalta terveeksi tutkittu.
  • Pentueen molemmilla vanhemmilla polvet on tutkitut, eivätkä tulokset ole astutushetkellä kahtakymmentäneljääkuukautta (24kk) vanhempia.
  • Pentueen vanhempien polvien tuloksen yhteenlaskettu summa ei ylitä kahta.
  • Pentueen toinen vanhempi on testattu MPS-vapaaksi tai se on suvultaan MPS-vapaa. MPS-vapaaksi testatut koirat löytyvät kotisivuilta.
  • Ilmoittaja on Brasilianterrieri-Fox Paulistinha Ry:n jäsen.

Muiden pentueiden listalle hyväksymme kaikki rekisteröintikelpoiset brasilianterrieri pentueet. Ainoana vaatimuksena pidämme mainintaa syystä, miksi pentue ei päätynyt toiselle listalle.

Kotisivuilla julkaistaan vain yhdistyksen jäsenten pentueilmoituksia.
Ilmoitus on voimassa 3 kk jonka jälkeen se poistuu, mikäli kasvattaja ei sitä uusi.

YHDISTYS SUOSITTELEE JOKAISELLE KOIRALLE SILMÄ-JA POLVITUTKIMUSTA!

Kotisivuilla julkaistaan vain yhdistyksen jäsenten pentueilmoituksia.

Pentueilmoituslomake

Pentueen tiedot

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

Isän tiedot

Emän tiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.